Kedvezmény igénylő űrlap a JuPiNet Távközlési Kft. ügyfelei részére.

  nyomtatási kép

Kedvezmény igénylő űrlap a JuPiNet Távközlési Kft. ügyfelei részére.

A veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. Rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben résztvevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napra. Társaságunk azon ügyfele, akik jogosult az ingyenes internet szolgáltatásra, honlapunkon az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti igényét a kedvezményre 2020. november 17. és 2020. november 27. között. A kedvezmény a 2020. december havi számlában kerül jóváírásra.

Kell-e regisztrálnom újra, ha már november során megtettem?

Mivel az eltelt időben kialakulhatott változás az érintett csomagokban, előfizetésekben esetlegesen módosulhatott az igénylők jogosultsága, létrejöhetett tartozás, emiatt a január hónapi kedvezménnyel kapcsolatosan is szükséges az igénylés. Az érintett ügyfeleket erre e-mailben is tájékoztatjuk 2020.12.18. nap folyamán, amely tartalmazza a január hónapra szóló dokumentumot, azonban akár újra kitöltheti az oldalt a korábbi adatokkal, amely során az eljárásrend azonos lesz.

Igénylés menete

  • Az igénylés megtehető bármely ügyfélszolgálatunkon személyesen, vagy ezen a weboldalon. Az oldalon szereplő formanyomtatvány kitöltéséhez szükséges a legutolsó havi számlalevél, a jogosult OM azonosítója, pontos adatai. Szintén szükséges megadni az előfizető szerződéses és kapcsolati adatait.
  • Sikeres kitöltést követően a rendszer visszacsatoló elektronikus levelet küld: az igénylés az oldalon leadásra került.
  • Ezzel párhuzamosan a jelentkezést megkapják kollégáink, akik ellenőrzik a megadott adatokat, és amennyiben minden rendben van, jóváhagyják a jelentkezést. Amennyiben az adatok hiányosak, tévesek, a jelentkezés elutasításra kerül.
  • Amennyiben sikeres a jelentkezés, úgy erről újra e-mailt kap a jelentkező, benne a kitöltött nyilatkozattal, amelyet szükséges aláírással ellátni és visszajuttatni részünkre.
  • Fontos tudni, hogy ezen az oldalon való adatbeküldést tekintjük a jelentkezés határidejének. Az aláírt nyilatkozat visszajuttatásának határideje legkésőbb 2020.12.14. Cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a nem visszaérkezett igénylőlapok esetén érvénytelennek tekintse az igénylést.
  • A dokumentum ellenjegyezhető a megszokott tollal aláírt módon, és szkennelést követően digitális módon visszaküldhető számunkra az info@jupinet.hu címre vagy leadható személyesen is ügyfélszolgálatainkon. Amennyiben nincs lehetősége szkennelni, használhatja az Office Lens, Adobe Scan vagy bármely tetszőleges okostelefonos alkalmazást. A dokumentum szintén digitálisan ellenjegyezhető az ügyfélkapun kereszteül is, a niszavdh.gov.hu oldalon.