Új lehetőség a hálózatunkon

  nyomtatási kép

Új lehetőség a hálózatunkon.

A JuPiNet Távközlési Kft. 2020 évben ambiciózus feladatot vállalt magára: Szentgotthárdtól-Körmendig, Felsőszölnöktől-Hegyháthodászig megújította a hálózatát. A folyamat során kollégáink hosszú hónapokon át dolgoztak, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk biztosítani ügyfeleink számára. Az átállások során több ezer háztartásban jártunk, kötöttünk szerződést, segítettünk a hangolásban. Tisztában vagyunk vele, hogy okoztunk nehézséget az ügyfeleinknek folyamat során, tisztában vagyunk vele, hogy sokszor kértük ebben az évben a türelmüket, bizalmukat, segítségüket. Ebben a levélben viszont elsősorban megköszönjük mindezt, mégpedig ajándékkal:

2020.11.01 nappal minden Alapcsomag előfizetőnk jogosult egy ingyenes RTL Most+ előfizetésre is.Az RTL Most egy, az interneten bárki számára elérhető felület (weben vagy okostelefon applikációval), ahol rengeteg sorozat, magazin és showműsor várja a látogatókat. Ennek a felületnek a prémium verziója az RTL Most+, melyhez tv csomagja mellé mostantól Ön is hozzáférést kap. Az RTL Most+ felületen kedvenc műsorait akkor és ott nézheti meg, amikor csak szeretné. Emellé még kevesebb reklám és akár HD minőségű felbontás is társul.

Számos extra tartalom várja a használókat a felületen, a tematikus csatornák, és az RTL Mosthoz képest hosszabb ideig elérhető videók mellett. Az RTL Magyarország csatornáit (RTL Klub, RTLII, Film+, Cool, RTL Gold, RTL+, Sorozat+ és Muzsika TV) a felületen élőben nézheti, tehát akár utazás, vagy munka közben is követheti kedvenc műsorát okostelefonon, vagy számítógépen, mindössze internet elérés szükséges hozzá. Amennyiben TV készüléke rendelkezik chromecast szolgáltatással, úgy az RTL Most+ felületet tv készülékére is ki tudja tükrözni, és nagyképernyőn követheti műsorait.

Az RTL Most+ felület eléréséhez elsőként regisztrálni kell a https://www.rtlmost.hu/ oldalon. Ezt követően a képernyő bal alsó sarkában található „RTL Most+ aktiválás” gombra kattintva meg kell adni a lenti kódot, és már élvezheti is az extra szolgáltatás nyújtotta előnyöket. A következő videó részletesen bemutatja az aktiválás menetét: https://rtl.hu/cinemaklub/hogyan-erheto-el-az-rtl-most

Az aktiváló kód egyedi, és az előfizetéshez tartozik, ezért kérjük, ne adja azt oda másnak. Fontos, hogy egy kóddal csak egy felhasználói fiókra aktiválható az RTL Most+ szolgáltatás. Amennyiben az RTL Most+ szolgáltatással kapcsolatban kérdése lenne, forduljon bizalommal az RTL dedikált ügyfélszolgálatához a help@rtlmost.hu e-mail címen.További részletekkel és információkkal kapcsolatosan kérem látogasson el a jupinet.hu weboldalra.

Az ügyfeleink számára a szükséges kódot november folyamán küldjük ki postai úton és elektronikus levélben. Amennyiben nem találja vagy nem kapott kódot, keresse ügyfélszolgálatunkat a lehetőséggel kapcsolatosan.

A kiosztásunk Szentgotthárd, Magyarlak, Rábagyarmat, Csörötnek, Szakonyfalu, Felsőszölnök, Alsószölnök, Körmend, Gersekarát településeken - 2020.12.01 napot követően

A JuPiNet Távközlési Kft. megújítja a szentgotthárdi járás hálózatait, bátran töltse le a tájékoztatókat hogy mire és milyen áron számíthat.Bálint Péter
JuPiNet Távközlési Kft.
Marketing&Értékesítés