Helló Körmend, megújul a hálózat!

  nyomtatási kép
Tájékoztató a Körmendi ügyfeleink számára
 
A körmendi kábeltelevíziós hálózat és a helyi hírközlés egy harminc éves történet, amelynek a legfontosabb jellemzője, hogy helyi embereknek épült. Fontos szerepet tölt be minden körmendi életében, ugyanis versenyhelyzetet teremt az országos vagy akár országhatáron túlnyúló cégekkel szemben.
Hosszú idő után a JuPiNet Távközlési Kft. újra a legtöbbet akarja adni Önnek és családjának, ahogy ez kötelességünk, és következőket kell tudnia mindenképpen erről:
 • Jelenleg Ön kicsivel több mint 50 csatornát lát: hamarosan ez a szám 90 digitális csatornára fog nőni, úgy, hogy szinte minden kedvenc műsora megmarad!
   
 • A továbbiakban egy csomag helyett Minimum(25 csatorna) és Alapcsomag(90 csatorna) közül is választhat, amelyek tartalomban és árban is eltérők.
   
 • A hálózaton elérhető új kiosztás 36 csatornát HD minőségben tesz nézhetővé. A 90 csatornás, kódolás nélküli Alapcsomagban az átállást követően többek között 9 gyermekeknek szóló, 10 sport-, 17 film és sorozatcsatorna lesz elérhető ügyfeleink számára.
   
 • Ezen kívül, a hálózaton elérhető internetes csomagok lezárásra kerülnek, újakat hozunk létre: a leglassabb csomag 60 Mbps míg a leggyorsabb 300 Mbps letöltési sebességet fog biztosítani az előfizetőknek. A meglévő internetes előfizetéseket ez nem érinti.
   
 • Megjelenik a választható hűségidő, a csomag- és több különböző kedvezmény, valamint az e-számla opcióval tovább faragható a csökkenő előfizetői díj.
Önnek, mint meglévő ügyfelünknek a következőre kell mindenképpen figyelnie:
 • Ezen levelet követően, néhány napon belül érkezni fog a JuPiNet Távközlési Kft. részéről több postai levél is, amely a pontos csatornakiosztást, az Önnek ajánlott, igényeire szabott ajánlatunkat és a teljes elérhető szolgáltatáspalettát tartalmazza, valamint az Ön szerződéssel kapcsolatos teendőit.
   
 • 2020.március 23. hétfői napot követően tesztidőszakot indítunk a hálózaton. A készülékeket és eszközöket újra kell hangolni, és indítani, amit megtehet Ön is a tájékoztató alapján, vagy kérheti az ügyfélszolgálaton kollégáink segítségét, akik ebben segítenek a távolból vagy személyesen. Ezen a napon szolgáltatásaink részleges és teljes kimaradását tapasztalhatja délelőtt 10 és 12 óra között.
   
 • 2020.április 1. pénteki napon megtörténik az adminisztratív átállás.
   
 • Noha a számlázás megindul, egészen május utolsó napjáig biztosítjuk Önnek a lehetőséget, hogy hűségidő vagy csomagra váltással csökkentse a fizetendő díjat, és olyan szerződést kössön, amely Önnek szimpatikus.
Amennyiben ezt néhány pontot megjegyzi, nem érheti probléma. A továbbiakban ezen kívül, a körmendi hálózat és ügyfélszolgálat üzemeltetését a JuPiNet Távközlési Kft. végzi: az átállást követően így a számlázás és annak rendje változhat.
A JuPiNet Távközlési Kft. helyi szolgáltatók: versenytársaikkal szemben, mi Önnek és Önért dolgozunk. Mi és kollégáink ugyanabba a boltba járunk bevásárolni, mint Ön, és ugyanazokban a problémákban osztozunk a hétköznapokban: a most elindított új csatornákat gondosan válogattuk össze, hiszen mi is ezt fogjuk nézni. Az új árakat a helyi emberek pénztárcájához mértük, hiszen mi is ezeket fogjuk fizetni. Az új hálózatot és annak szolgáltatásait pedig Önnek és családjának építjük, még hosszú évekig pedig reméljük, hogy ügyfelünknek mondhatjuk és megköszönhetjük az elmúlt években tanúsított türelmét.
Március 15. valamint 28. napokat követően, minden érintett ügyfelünk személyre szabott, többoldalas tájékoztató dokumentumot kap. A tájékoztató anyag tartalmazza a részletes csatornakiosztást, új árakat, az Ön teendőit, valamint egy általunk javasolt, ajánlott csomagajánlatot, amivel pénzt spórolhat.
Amennyiben további kérdései merültek fel, a jupinet.hu weboldalon, a Körmend, Szabadság tér 12. címen található ügyfélszolgálatunkon, és természetesen a korábbi 94/380-794 valamint az új +1251 telefonszámon állunk rendelkezésére, azonban ne feledje: hamarosan újabb postai levélben fogjuk keresni, amelyben már részletes csatornalistát, valamint Önre szabott ajánlatot is talál.

Körmend - 2020.04.01 napot követően

A JuPiNet Távközlési Kft. megújítja a körmendi hálózatot, bátran töltse le a tájékoztatókat hogy mire és milyen áron számíthat.

Bálint Péter
JuPiNet Távközlési Kft.